http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GUMBI!

Ovako izgleda novi Steam kontroler

Steam kontroler
Datum objave:
15.03.2014 12:07
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nova verzija egzotičnog Steam kontrolera sve više podsjeća na klasični dizajn na koje smo navikli na Xboxu i PlayStationu

Steam je jučer objavio novu fotografiju svojeg neobičnog touchpadima opremljenog kontrolera. Sudeći prema vrlo očitim razlkama, čini se kako njihovi dizajneri polako rade kompromise i integriraju klasični dizajn u ovu futurističku periferiju. Dame i gospodo, predstavljamo vam - gumbe!

 

 

 

 

Kao što vidite, novi prototip kontrolera drži se klasičnog dizajna kontrolera, makar i dalje koristi neobične touchpadove. Navodno, korištenje dotičnih vrlo je intuitivno, no nekako nam se čini kako je korisnički feedback ipak ponukao Steamovce da razmisle o taktilnijim načinima kontrole unutar igara. U slučaju da, recimo, niste vidjeli kako je izgledao prijašnji prototip, pogledajte i njegovu fotografiju.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije