http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

bilo je i vrijeme

SimCity napokon offline

SIMCITY
Datum objave:
17.03.2014 08:33
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Reboot slavne franšize uskoro će se napokon moći zaigrati bez konstantne povezanosti na internet

SimCity bez mnogo razmišljanja jedna je od najkontroverznijih igara iz 2013. godine. Naime, igra se još uvijek može zaigrati isključivo ako ste cijelo vrijeme povezani na internet, a prvih mjesec dana po izlasku naslova to je funkcioniralo toliko lose da je SimCity bio neigriv. Naravno, to je samo potenciralo ionako prosječne ocjene, da ne pričamo o reakciji gamera koji su poželjeli spaliti EA do temelja.


Nešto kasnije Maxis je počeo s najavom eventualnog offline moda i onda će se uskoro napokon realizirati. Objavljeno je to na službenom Twitter profile razvojnog studija uz napomenu da će offline mod biti dijelom desetog updatea za igru.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije