http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠEŠIRI I DEBELE PTICE

Ovako izgleda Angry Birds RPG

angry birds epic
Datum objave:
17.03.2014 15:23
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na što liči najnovija uzdanica Angry Birds franšize

Angry Birds Epic najnovija je tvorevina studija iza originalnog popularnog simulatora ptičje artiljerije. Inspirirana klasičnim RPG-ima, ova igra zamjenjuje klase sa šeširima i čitavu stvar trpa u prepoznatljiv svijet ptica i svinja s amputiranim esktremitetima. Koliko će igra uspjeti zavisi samo o jednoj jedinoj stvari, a to je radi li se o odvratnoj mikrotransakcijskoj abominaciji poput nedavno izašlog Angry Birds Go.

 

 

 

 

Iskreno, igra izgleda stvarno zgodno. Međutim, nekako strepimo zamišljajući što sve može krenuti nizbrdo. Ako imamo sreće i svijet je prekrasno mjesto puno ljubavi i razumijevanja, nemamo apsolutno nikakvih razloga brinuti se oko integriteta ovoga što smo upravo odgledali. Znajući Rovio, doduše, možemo očekivati da ćemo opciju kretanje prema lijevo morati platiti 99 centi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije