http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VIKEND AKCIJA

Westgate i Sancta Domenica održali mini PlayStation turnir

Westgate PSP turnir
Datum objave:
18.03.2014 12:52
Autor: Gamereport
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovog vikenda u Westgate Shopping Cityu odigrao se event u sklopu kojega je, među ostalim, bio i PS4 turnir

Čini se kako Sancta Domenica nije stala sa PS4 turnirom uoči službenog početka prodaje PlayStationa 4 u Hrvatskoj. Ovog vikenda, u sklopu velikog Westgate shopping eventa, odigrao se još jedan PlayStation 4 turnir. Zahvaljujući gostoljubivosti domaćina, a i činjenici da su bolje polovice bile okupirane besplatnim šminkanjem i savjetima visažista, na turniru se okupilo mnogo ljudi.

 

 

 

 

Muški dio posjetitelja je, naime, sudjelovao u sumo borbama koje su okupile veliki broj publike i natjecatelja. Voditelj i sudionik bio je Mario Valentić, koji se natjecao s najboljim borcima. Uz puno smijeha i natjecateljskog duha svi sudionici su se dobro zabavili. Veliki interes je bio za gaming turnirom na najnovijoj konzoli PlayStation 4, a natjecatelji su odigrali uzbudljive mečeve i dali sve od sebe da osvoje neku od brojnih nagrada. Pobjednik turnira je osvojio glavnu nagradu - PSP konzolu. Ostali sudionici su također osvojili vrijedne utješne nagrade koje je osigurao Sony Center Sancta Domenica.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije