http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOKOTRLJALI SU DALEKO

Sretan ti deseti rođendan, Katamari Damacy!

katamari
Datum objave:
19.03.2014 14:42
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najbizarnijih i najdivnijih japanskih igara danas je otkotrljala deset godina od izlaska davne 2004.

Bizarni i poprilično zabavni naslov Katamari Damacy danas slavi deseti rođendan. Njegova jedinstvena bizarna premisa kotrljanja svemira u kuglu, nepovezani dijalozi, fantastična igrivost i apsolutno fenomenalna glazba stvari su koje će se zauvijek pamtiti. Ova bizarna kreacija japanskog dizajnera Keita Takahashija osmišljena je kao oštra kritika potrošačkom društvu, makar to nismo shvatili sve dok se nismo prosvijetlili putem čuda Wikipedije.

 

 

 

 

Bilo kako bilo, ovo je definitivno jedna od mojih omiljenih igara. Siguran sam kako ću za deset godina spominjati ljudima kako je to bilo koturati krave, ovce, zgrade, aute i nebodere u veliku kuglu koju bi par minuta nakon toga zavitlao u sunce. Kralju Kozmosa i Prinče Kozmosa, Gamereport Vam se poklanja, te želi Vam sretan rođendan!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije