http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HRVATI NA KICKSTARTERU

Tvorci The Red Solsticea traže vašu pomoć

The Red Solstice
Datum objave:
22.03.2014 11:48
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Hrvatski developeri iz Ironwarda ambiciozni Red Solstice privode kraju, a samo vi im možete pomoći da ga zaista dovrše

Sjećate li se The Red Solstice? Hrvatskom rukom kodirane strateške pucačine o kojoj smo pisali prije nekoliko mjeseci? E, pa došlo je vrijeme da ju podržite na Kickstarteru. Ekipa iz Ironwarda marljivo radi na razvoju ovog vrlo impresivnog projekta, a jedino što im je sada je potrebna je pomoć onih koji će igru, u krajnjoj liniji, i igrati. Da, naučili smo se kako Kickstarter zna biti dvosjekli mač. Međutim, iskreno, The Red Solstice već u ovom stadiju izgleda poprilično dobro, te samo možemo sanjati kakav će biti kada ga privedu kraju.

 

 

 

 

Projekt je u trenutku pisanja ovog članka sakupio 6,084 od 50,000 dolara. Međutim, još im je ostalo 28 dana te smo apsolutno sigurni kako će sakupiti iznos koji su planirali. Jedan od načina, kao što smo već vjerojatno spomenuli, je da im i VI pomognete, makar s jednim dolarom. Daljnje informacije o ciljevima, milestoneovima i nagradama saznajte posjetom službenoj The Red Solstice Kickstarter stranici.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije