http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOSTA JE VRUĆINE

Far Cry 4 u – Himalajama

far cry 3
Datum objave:
24.03.2014 07:38
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon fantastične 'trojke', Ubisoft već punom parom radi na četvrtoj igri u Far Cry franšizi

Bilo je ovo nekoliko velikih dana za Ubisoft. Osim što su objavili prve detalje o novom Assassin's Creedu, najavljen je i novi Far Cry. 'Četvorka' će se na tržištu pojaviti u prvoj polovici 2015. godine i piti će smještena na teritorij Himalaja.

 

Ogroman je to geografski odmak za franšizu koju se uvijek povezivalo uz toplije krajeve. O samoj igri zasad se ne zna mnogo toga – igrači će navodno kao prijevozno sredstvo moći koristiti slonove, a igra bi po prvi puta trebala biti prikazana na ovogodišnjem E3-u. U razvoju su zasad verzije za PC, PS4 i Xbox One i nije poznato hoće li se pojaviti i na PS3-u i Xboxu 360. S obzirom da 'Unity' neće, vrlo je lako moguće da neće ni Far Cry 4.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije