http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TKO JE TU KRIV?

DriveClub je ostao bez glavnog redatelja

DRIVECLUB
Datum objave:
26.03.2014 14:15
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Driveclubov glavni redatelj odlučio je napustiti Evolution Studios kako bi se posvetio nezavisnom developmentu

Drvieclub zaista nikako da izađe. Igra čijem se razvoju očigledno ne nazire kraj dobila je još jednu prepreku u obliku odlaska jednog od šefova razvojnog tima, Col Rodgersa. Rodgers je tijekom veljače odlučio napustiti Evolution Studios, te započeti rad sa malim nezavisnim razvojnim studijom pod imenom Big Red Switch Games.

 

Zanemarite intro...nakon njega slijedi pravi eye candy
 

 

Ono što nas zanima u svemu ovome nisu razlozi zbog kojih je glavni čovjek Drivecluba odlučio napustiti projekt. Sony i on tvrde kako su se razišli u prijateljskom tonu, te kako ovo nema veze sa današnjim valom otkaza u Sony London Studiosu, Guerilla Cambridgeu i Evolutionu. Nas zanima koliko će ovo odgoditi konačni izlazak ove utrke. Naime, DriveClub je odgađan već nekoliko puta, dok je posljednja vijest vezana uz njegov razvoj ta da su "neke odluke u dizajnu izmjenjene kako bi se napravila bolja igra". Ironično, igra je bila najavljena za početak 2014. Čini se kako naslovu prijeti još jedna odgoda, makar vodstvo Sonya to otvoreno demantira.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije