http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SHIELD ZA SVAKOGA

Moblini Portal dolazi na SHIELD

Portal_Cake_is_a_lie_by_EntaraXia
Datum objave:
26.03.2014 14:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od najpopularnijih PC FPS naslova konačno dolazi i na SHIELD

Shield, NVidijina otvorena mobilna platforma uskoro dobija naslov koji će ju, nadamo se, učiniti privlačnom široj publici. Valve je, naime, službeno objavio rad na mobilnoj inačici popularnog platformskog FPS-a Portal. Pošto SHIELD koristi Android kao operativni sustav, logično je očekivati kako će dotična hit-igra doći i na novu generaciju mobilnih telefona. Priče o iOS verziji, za sada, nema.

 

 

 

 

Nvidia SHILED koristi Tegra grafički procesor, te je više nego sposoban za pokretanje prekrasnih 3D igara, kao i direktni prijenos prikaza sa vašeg PC računala putem WiFi-ja. Uglavnom, makar osobno nisam siguran hoće li Portal biti dovoljan da spasi SHIELD, drago mi je čuti kako platforma konačno dobija solidan novi naslov koji će mnogi sa radošću zaigrati.

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije