http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOSTALGIJA

Enemy Front nas vraća u eru WW2 pucačina

enemyfront
Datum objave:
28.03.2014 07:36
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
CI Games objavio je novi trailer za shooter smješten u razdoblje Drugog svjetskog rata

Drugi svjetski rat već godinama nije posebno atraktivan setting u igrama. S druge strane, to nije ni toliko neobično s obzirom da su nas razvojni studiji prije zatrpavali igrama svih žanrova smještenih upravo u najkrvavije razdoblje u ljudskoj povijesti. Sjetite se samo silnih Call of Dutyja, Medal of Honora, Brothers in Arms, Company of Heroes.

 

Unatoč svemu, novi shooter CI Gamesa mogao bi biti pravo malo osvježenje. 'Enemy Front' FPS je smješten upravo u Drugi svjetski rat. Temeljen je na Crytekovom CryEngineu i na tržištu bi se trebao pojaviti 13. lipnja ove godine na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije