http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OSIM GRAFIČKI

Titanfall na Xboxu 360 identičan ostalim verzijama

titanfall
Datum objave:
07.04.2014 07:24
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Do izlaska treće i posljednje verzije Titanfalla ostalo je još samo nekoliko dana, a team koji radi na njegovom portanju napokon je otkrio ponešto detalja

Kao što vjerojatno već i znate, Titanfall se zasad pojavio na PC i Xbox One platformama dok je ona za Xbox 360 upravo dovršena i na tržištu će se pojaviti sljedeći petak. N poslu portanja igre zadužen je Bluepoint Games, team koji otkriva da će, što se gameplaya tiče, verzija za Xbox 360 biti identična ostalim verzijama. Što se grafike tiče, možemo očekivati framerate iznad 30 FPS-a. U kojoj razlučivosti - pojma nemamo.

 

Podsjećamo, kritika i publika objeručke su prihvatili Titanfall koji je zasad najuspješniji naslov ove godine, a uza sve to u nekim je dijelovima svijeta značajno povećao prodaju Xbox One konzole.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije