http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NE ZNA SE KAD

Beta Doom-a dolazi na PC, PS4 i Xbox One

doom3
Datum objave:
07.04.2014 07:39
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najproblematičniji projekt u povijesti Id Softwarea moći će se testirati na PC-u i next-gen konzolama

Doom 4 iliti jednostavno 'Doom' u razvoju je već godinama. Četiri je godine razvijan usporedno s isto tako problematičnim Rageom, a onda se sav rad bacio u smeće i počelo se ispočetka.

 

U međuvremenu je Id Software napustio i John Carmack, njegov osnivač i sveukupno najvažniji čovjek u njegovoj dugoj povijesti.

Zasad jedini način da uđene u beta testiranje Doom-a je kupnja 'Wolfenstein: The New Order'-a, a hoće li postajati i otvoreni dio beta testiranja još nije poznato - kao na kraju ni početak i trajanje testiranja.

 

Kad bolje razmislimo, Bethesda dosad nije objavila gotovo nikakve službene informacije o projektu, pa igru i ne očekujemo vani ove godine - možda početkom sljedeće. 

 

Sve o temi:
PC
ps4

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije