http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TAJNI SASTOJAK

"DirectX 12 pojačati će Xbox za čak dva puta"

microsoft-xbox-one-4843_1
Datum objave:
07.04.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi DirectX mogao bi, barem prema glavnom čovjeku Stardocka, stvoriti pravu revoluciju

Stardockov šef Brad Wardell poprilično je siguran kako će novi DirectX raketirati Xbox One u do sada neviđene razine. Zahvaljujući nadolazećem DirectXu 12, kaže on, performanse ove konzole nadmašiti će sva očekivanja. Toliko, dapače, da je nadolazeći Star Swarm demo podvostručio broj sličica u sekundi.

 

"Rezultati su spektakularni! Ne samo u teoriji već i u praksi (radim na Star Swarm demou koji koristi ovu vrstu tehnologije). Dok svaka generacija video kartica nastoji nadmašiti prijašnju, zahvaljujući ovome hardver će doživjeti doslovno udvostručene performanse. Xbox One ovdje je najveći dobitnik. Novi DirectX pretvoriti će ga u čudovište."

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije