http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEKI DRUGI SVIJET

Novi trailer za Wolfenstein

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
09.04.2014 06:55
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prošlo je nekoliko godina od završetka Drugog svjetskog rata u kojemu su Nacisti pokorili svijet. U novom traileru Bethesda nam još jednom pokazuje svoju verziju alternativne povijesti

Wolfenstein: Tne New Order sve je bliže izlasku. Ne čudi stoga što su Bethesda i Machine Games objavili još jedan trailer koji obiluje scenama gameplaya, ali nam i dodatno pojašnjava kontekst alternativne povijesti.

 

 

Kao i u svim Wolfenstein igrama dosad, igrač preuzima ulogu člana nacističke opozicije. Nacisti su nakon WW2 pokorili cijeli svijet i pretvorili ga u pakao uz zastrašujuću tehnologiju razvijenu za vrijeme rata.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije