http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEMA SMISLA, KAŽE

Molyneux: "Kinect je vic!"

molyneux
Datum objave:
09.04.2014 14:02
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od najvećih zagovornika Kinecta ovih dana zastupa malo drukčije mišljenje o popularnoj periferiji

Poznati dizajner video igara Peter Molyneux nedavno je u Edgeu izjavio kako Microsoft u nekom trenutku "jednostavno mora promijeniti filozofiju". Xbox One bez Kinecta sasvim je logična opcija koja bi im uštedjela puno novca, te ne bi upropastila konzolu. Dapače, siguran je kako bi korisnici to jako cijenili. Prema njemu, Kinect možda ima smisla ako ga koristite u Americi (zbog opcija poput TV-a), ali "EU ga jednostavno ne treba". "Moj sin i ja smo ga koristili iz čistog štosa i jednostavno nije radio".

 

 

Fantastičnost
 

 

Prema Molyneuxu, Xbox One bez Kinecta stvar je koju će Microsoft jednostanvo morati napraviti. Što vi mislite? Treba li Xboxu One kinect? Ili bi ga trebali maknuti kako bi konzolu uspjeli prodati po nižoj cijeni?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije