http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BILO KUDA, JURNJAVA SVUDA

Najnoviji "lokacijski" The Crew trailer obara s nogu

the crew
Datum objave:
09.04.2014 14:32
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Datum izlaska The Crewa sve je bliži i bliži, a stigao je i novi trailer...

Ivory Tower, tvorci nadolazećeg trkačkog MMO-a The Crew objavili su gomilu detalja o igri, kao i najnovji službeni trailer koji govori o igrinom otvorenom svijetu. Za sada su otkrivene tri nove lokacije: New York (New York), Maine i Apalačko gorje. Također, govorilo se o tehničkim specifikacijama same igre. Autori tvrde kako će se naslov vrtiti u 1080p na svim next gen konzolama, te kako će PC verzija također oboriti s nogu.

 

 

 

 

Za kraj, objavljene su tri različite igrine edicije: osnovna, muscle i limited, od kojih svaka osim samog pakiranja igre donosi i različite setove automobila i Crew kreditsa zahvaljujući kojima ćete, kako se čini iz trailera, voziti agresivnije nego hrvatski političari. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti oko rujna.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije