http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

službeno je

The Last of Us stiže na PS4

tlou_1
Datum objave:
10.04.2014 07:01
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je Sony otkrio pa zanijekao dolazak ponajbolje igre prošle godine na njihovu next-gen platformu, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo dobiti i prve detalje

Naughty Dog je na PlayStation Blogu objavio detalje verzije The Last Of Us koja će se pojaviti na PlayStationu 4. Sasvim očekivano, možemo očekivati 1080p razlučivost uz detaljnije modele, bolje sjene i rasvjetu, nadograđene teksture i 'još neka poboljšanja'.

 

Uz to će biti snimljeni i audio komentari kreativnog direktora Neila Druckmana i glavnih glumaca Troya Bakera i Ashley Johnson. Naravno, njih će se moći uključiti po želji.

 

Ovo izdanje sadržavati će sve DLC sadržaje, mape za multiplayer i add-on-ove.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije