http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

H1Z1

Novi Sonyev zombi sandbox izaziva Day Z na dvoboj

h1z1
Datum objave:
10.04.2014 13:32
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony Online Entertainment službeno je objavio rad na novom zombi MMO naslovu

Tijekom jučerašnjeg popodneva Sony je službeno objavio rad na novoj sandbox igri pod imenom H1Z1. Ovaj free-to-play naslov bavi se preživljavanjem nakon zombi apokalipse, te igrače, pogodili ste, stavlja u čizme preživjelih. Ono što H1Z1 čini posebnim su dvije stvari. Kao prvo, rađen je za PlayStation 4 i PC platforme. Kao drugo, smatra se Dark Souls verzijom zombi 3PS/FPS-ova. H1Z1 imati će, kako autori tvrde, iznimno kompleksan sustav craftinga, te svijet koji se ne vrti samo oko preživjelih.

 

 

 

H1Z1 biti će eksponencijalno veći od Planetsidea 2, podržavati će tisuće igrača na istoj mapi, te će imati veliki broj PvE scenarija. Kombiniramo li ovo sa utvrdama koje ćete sami moći graditi, potpuno izmjenjivom topografijom (zapaljive šume, uništive stijene i tako dalje), pred sobom imamo nešto na što bi se moglo baciti pogled. Pogotovo uzmemo li u obzir kako se Sony zaklinje kako free to play nikada neće postati pay to win. Iskreno, makar mi je to u ovakvom tipu naslova teško zamisliti, recimo da me zanima kako to planiraju riješiti. PC verzija trebala bi se na tržištu pojaviti prije one za PlayStation 4, a datum izlaska, naravno, još nije poznat. Jedna stvar je sigurna, a to je ukoliko H1Z1 misli nadmašiti Day Z, gore navedena obećanja trebati će se obistiniti.

 

Više detalja o samoj igri možete pronaći na igrinoj službenoj stranici.

 

Sve o temi:
mmo
PC
ps4

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije