http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI GAMEPLAY

15 minuta prekrasnog Star Citizena

star citizen
Datum objave:
12.04.2014 11:49
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na što će ličiti Chris Robertsova fantastična nova space opera

Wing Commander igra je koja će zauvijek ostati u našim srcima. Upravo zbog toga, svaki put kada pogledamo Star Citizen, nadolazeću next-gen space operu, leđima nam prođu trnci. Na ovogodišnjem PAX Eastu, Chris Robertsov projekt prikazan je u svoj svojoj slavi tijekom petnaestominutne prezentacije. Potvrda da nismo jedini kojima se ideja svemirske igre ovog tipa zapravo dopala svjedoči i 40 milijuna dolara koje je igra skupila tijekom javnog financiranja. Vodite računa kako se priloženi video sastoji od nekoliko dijelova, te kako je za nju zaslužan divan, divan Youtuber pod imenom kigamitya.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije