http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI SVJETSKI REKORD

Kako je to igrati arkadnu igru 85 sati?

John Slater Armor Attack
Datum objave:
14.04.2014 11:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako mislite kako je rekordno igranje video igara pet-šest sati živciranja oko Flappy Birda, upoznajte ljude koji igre igraju po tri dana u komadu

John Slater, prvak igranja igara na automatima prošlog je tjedna nadmašio svoje granice. Naime, jednog hladnog jutra odlučio je uključiti svoj Armor Attack automat, te se uputiti u epsku gaming seansu koja će završiti tek u subotu. Prema pravilima Guinessove organizacije, odlasci na zahod, kao i polusatna spavanja (power naps) uključeni su u ovaj pothvat.

 

 

Armor Attack jednostavno vrišti next gen... :)
 

 

Ovaj retro gaming maraton trenutno je najdulji na svijetu. Dosadašnji prvak bio je George Leutz koji je prošle godine igrao Qberta čak 84 sati i 48 minuta. Slater ga je za dlaku nadmašio odigravši Armor Attacka čak 85 sati i 16 minuta. Međutim, slavlju ovdje nije kraj. Najveći rezultat koji je iznosio 2.009.000 bodova, te je postignut još davne 1982. ove subote je zamijenjen sa 2.211.990. Svaka čast!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije