http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I ŠTO SAD?

Respawn ne planira ništa nakon Titanfalla, DLC u izradi

titanfall
Datum objave:
14.04.2014 12:50
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Titanfall je izlio dušu na ovogodišnjem PAX Eastu, te dao prve informacije o nadolazećem DLC-u

Tijekom panela na ovogodišnjem PAX Eastu, suosnivač tvoraca nedavno izašlog Titanfalla, Dave Zampella dobio je pitanje vezano uz firmine nadolazeće projekte. Odgovor je, barem za neke, bio neočekivan. Naime, Respawn Entertainment nisu niti počeli sa planiranjem svojeg idućeg pothvata. Ono što je sigurno, doduše, je nadolazeći DLC, kao i "besplatni sadržaj" za sve fanove ovog novog FPS-a.

 

 

 

 

Titanfall Expedition ime je nadolazeće nadogradnje za vašu omiljenu mech-pucačinu. Ona donosi tri nove mape pod imenom Swampland, Wargames i Runoff. Dok prva u igru unosi prašumu punu ogromnih stabala po kojima će igrači radosno skakutati, Wargames podsjeća na "Tronovski" ratni simulator kakav smo imali prilike gledati u igrinom tutorialu. Novi 2v2 mod također je u pripremi, kao i čitav niz besplatnog sadržaja. Respawnovci trenutno rade na poboljšanom matchmaking sustavu, kao i hashtag spajanju koje koristi tagove iz društvenih mreža kako bi vas spojili sa ljudima koji dijele slične interese.

 

 

 

 

Konačno, planiraju se različite varijante već poznatih titana, kao i opcije za "kastomizaciju" istih. KONAČNO mogu staviti spojler i JagerMeister naljepnicu na zadnje staklo. Mace, čuvajte se.

 

Titanfall Expedition najavljen je za svibanj, a dolazi za sve verzije Titanfalla, što znači PC, Xbox One, te Xbox 360.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije