http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CENTAR ZA EDUKACIJU U LEAGUE OF LEGENDS

Ako želite postati opaki LoL igrač, morate otići ovdje

Hecarim_ReaperSkin
Datum objave:
15.04.2014 13:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Očito je kako Kina eSportse shvaća jako, jako ozbiljno

Želite li biti bolji u League of Legendsu? Ali, onako, zaista puno bolji? Onda jednostavno morate otići u Kinu. Tamošnji eSports portal 175kh.com objavio je prve fotorgrafije specijalnog centra za obuku League of Legends igrača. Da budamo jasni, ovdje se ne radi o laganoj poduci. Centar čak ima i spavaće sobe za igrače koji su prihvaćeni na obuku. Jedan od prvih trenera biti će Joker iz Team WE-a, koji će polaznike naučiti kako biti najbolji igrač League of Legendsa ikad.

 

 

 

 

Edukacijski LoL centar nalazi se u Songjiang kvartu u Šangaju. Lokacija, kao što ste i pretpostavili, nije slučajna upravo zato jer se u blizini nalazi nekoliko fakulteta, te je očito kako centar prije svega planira regrutirati studente. Kineski sajt Sohu objavio je prve fotografije centra opremljenog Alienware PC-ima i Razer opremom, a na vama je da samo sanjate ili ako ste dovoljno lu...božemene, ozbiljni, da otputujete tamo na obuku.

 

 

 

 

Slike: copyright Sohu 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije