http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LEGO I SNALAŽLJIVOST

Genijalac prevario video igru pomoću robota

ipad robot
Datum objave:
16.04.2014 12:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako ikada odlučite varati u Farmvilleu ili Castlevilleu ili više-manje svim Villeovima ikad, obratite se ovom čovjeku

Free to play cow-clickeri poput Farmvillea vjerojatno su najpodmuklije igre na tržištu. Poprilično snalažljivi inovator iz Engleske pod imenom Uli Kilian, također poznat po slaganju 100 rubikovih kocki za vrijeme trčanja maratona, napravio je robota kojim je doskočio ovim ubojicama vremena. Kao što znate, sve igre spomenutog tipa blokiraju sustavno napredovanje, već vas ograničavaju tajmerima koje je jedino moguće zaobići mikrotransakcijama.

 

 

 

 

Kilianov robot sačinjen od Lego kocki, Arduino ploče i komadića folije napravljen je da u točno određenim intervalima tapka po na iPadu instaliranom Jurrasic Park Buideru, osiguravajući svojem vlasniku milijune (virtualne, naravno) nakon duge i ugodno prespavane noći. Čitavu priču možete pročitati na Wired UK-u, a ako spadate među manje strpljive, predlažemo vam da samo pogledate video.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije