http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOŠLO JE VRIJEME

Novi Tomb Raider u izradi, Crystal Dynamics traži djelatnike!

Lara Croft
Datum objave:
16.04.2014 13:15
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kratkom analizom došli smo do prognoze o izgledu još nenajavljenog nastavka uspješnog reboota Tomb Raidera

Ako je vjerovati otvorenim radnim mjestima u Crystal Dynamicsu, čini se kako je najnoviji nastavak Tomb Raidera i te kako u izradi. Makar još nisu izašle službene najave, dostupne pozicije, kao i njihov opis, govore više nego dovoljno. Stoga, umjesto da vas ostavimo na suhom, prođimo kroz otvorena mjesta, te pokušajmo saznati kakav će sljedeći Tomb Raider zapravo biti.

 

Dizajner sustava ima zadatak kreacije blagih RPG elemenata, sustava borbe, težine, te formiranje igrine ekonomije. Ovo znači da će igra, kao i prošle godine, imati lagane RPG elemente. Također, ekonomija može referirati na konkretno kupovanje opreme ili, što bismo prije pretpostavili, njezine izrade ili craftinga.

 

Dizajner sustava borbe raditi će na novom sustavu zaklona, šuljanju, te neprijateljskom AI-u. Ovo znači da će protivnici biti pametniji nego prije, te da ćete se vjerojatno prikradati kako biste ih bešumno savladali. Kandidat bi također trebao "kreirati zabavno neprijateljsko ponašanje, te napredne sustave napada.

 

Glavni animator imati će zadatak izrade dinamičnih animiranih sekvenci koje će se elegantno uklapati u glavnu radnju. Zahtjeva se preko četiri godine radnog iskustva, kao i znanje vezano uz prošlu generaciju konzola. Poznajući protekli Tomb Raider, animacije bi trebale biti jako dobro odrađene, te bi se, kao u drugim popularnim avanturističkim naslovima, bez prekida trebale integrirati u glavnu radnju, ne prekidajući igračevu imerziju.

 

Konačno, pozicija Community Menadžera znači da će CD, zajedno sa Square Enixom uskoro krenuti u promociju igre. Hoće li novi Tomb Raider biti upravo ovo što smo prognoziralli, teško je reći. Jedino je sigurno da je nastavak - neizbježan.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije