http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADUJTE SE (MOBILNI) GAMERI

Hearthstone je sletio na iPad

Hearthstone artwork
Datum objave:
17.04.2014 11:27
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vlasnici Appleovog tableta od danas mogu uživati u blagodatima vjerojatno najzaraznije kartaške igre s ove strane touchscreena

Hearthstone, Blizzardova neobično zarazna kartaška igra smještena u World of Warcraft svemir od danas je dostupna na iPad platformi. Ova besplatna igra vrlo je jednostavna za naučiti, a ujedno i zapanjujuće kompleksna, uđete li u njezine finese. Bilo kako bilo, ono što je najgore vezano uz nju je to da kada ju podignete, teško ćete ju moći pusititi. Zahvaljujući jučerašnjoj premijeri na app storeu, ovaj problem mogao bi postati sve učestaliji, spriječavajući vas da razgovarate sa ženom, djetetom i psom, te da ignorirate društvene teme govoreći kako vam je Arena run propao zbog usranog DC-a.

 

 

 

 

Vlasnici drugih platformi ne trebaju očajavati, doduše. Android verzija Hearthstonea je duboko u pripremi, dok iPhone vlasnici svoju inačicu kartaške igre mogu očekivati neposredno nakon gore navedene. U slučaju da vas još nismo uvjerili da igru isprobate na PC-u, predlažemo da bacite pogled na našu Hearthstone recenziju (pažnja, radi se o PISANOM materijalu, pa molimo diskreciju ;) ). Hearthstone za iPad možete pokupiti ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije