http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ATTACK OF THE ARTIFACTS

Card Hunter dobiva ekspanziju

cardhunter
Datum objave:
18.04.2014 12:35
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od naših omiljenih kartaško strateških browser igara uskoro dobiva dugo iščekivanu ekspanziju

Iznimno zarazna i vrlo besplatna kartaško minijaturistička online igra Card Hunter uskoro dobiva prvu ekspanziju. Attack of The Artifacts veliki je dodatak na originalnu kampanju u kojemu ćete naići na nove karte, nove neprijatelje, nove ekskluzivne figure, te gomilu novih mehanika. Osobno, Card Hunter mi se jako dopao, pogotovo uzmemo li u obzir da se radi o browserskoj igri - nečemu što se inače pripisuje jednostavnom flash naslovima.

 

 

 

 

Attack of The Artifacts koštati će 15 dolara, a u njemu ćete dobiti pet novih lovova na blago, jednomjesečno članstvo u klubu (mogućnost uzimanja posebnih vrijednih karata), devet novih minijatura, te tri Magnificent Artifact kovčega. Ova cijena možda i nije baš blaga kao "free to play" premisa o kojoj priča originalna igra. Međutim, ako ste u Card Hunteru uživali onoliko koliko i mi, ova ponuda neće vam se čini toliko odbojnom. Card Hutner: Attack of The Artifacts biti će dostupan kroz nekoliko tjedana.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije