http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAT PROTIV LAGA

DICE uključuje nove brže servere kako bi popravili Battlefield 4

Battlefield 4 Screenshot
Datum objave:
25.04.2014 15:03
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Autori jedne od najpopularnijih pucačina iz prvog lica tvrde kako su na tragu rješenju jednog od igrinih najiritantnijih bugova

U skladu sa novo-pridošlim Naval Strike DLC-om za globalno poznati bug-festival pod imenom Battlefield 4, DICE se oglasio na službenom blogu. Njihova trenutna nastojanja uglavnom se tiču bitke protiv povećane frekventnosti zlosudnog rubber bandinga, jedne od najvećih boljki ovog naoko prekrasnog FPS-a.

 

 

 

 

Kako to planiraju napraviti? Pomoću novih moćnih servera, naravno. DICE tvrdi kako se nakon produljenog testiranja pokazalo da mečevi sa 64 igrača mogu egzistirati bez gore spomenutog buga (kao i mnogih drugih), te kako aktivno rade na daljnjem poboljšanju igre. Prava je šteta čitati o ovakvim stvarima preko pola godine nakon što im je igra izašla, zar ne?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije