http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI VLASNICI

Autori Dark Soulsa su - kupljeni

Dark-Souls
Datum objave:
28.04.2014 14:34
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
From Software od danas ima novog vlasnika

From Software, poznata japanska firma odgovorna za popularni Dark Souls serijal od danas ima novog vlasnika. Japanski izdavački div Kadokawa nedavno je kupio firmu, te će se pobrinuti da njihovi nadolazeći naslovi budu pod "sigurnim vodstvom". Makar ovo bilo napisano u navodnicima, Kudokawa uvjerava kako oni i From Software imaju zapanjujući broj zajedničkih stajališta oko dizajna igara. Ovo znači da će From Software vjerojatno imati kreativnu slobodu u kakvoj je do sada mogao uživati.

 

 

 

 

Firma je, u slučaju da ne znate, odgovorna za mnoge u Japanu popularne serijale poput Armored Corea i Tenchua, te je aktivan još od 1996. Akvizicija sa strane Kadokawe će, nadamo se, beneficirati svim strankama. Kudokawa je ovaj potez, naime, napravio zato jer se iz striktne distribucije planira, među ostalim, etablirati kao i proizvodžač video igara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije