http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAHVALJUJUĆI FANOVIMA

S.T.A.L.K.E.R. se vraća u HD-u

stalker
Datum objave:
29.04.2014 12:52
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Originalni sandbox FPS iz 2002. danas je dobio sjajnu nadogradnju

Na sreću svih velikih ljubitelja ukrajinskog FPS-a (blago) temeljenog na popularnom romanu brače Strogatsky, S.T.A.L.K.E.R. iz 2007. se vraća na naša PC računala. Zahvaljujući ljubavi vjernih fanova iz dezowarea, ova igra je dobila modifikaciju pod imenom Lost Alpha. Ona igri dodaje elemente koji su bili planirani za original, no zbog niskih produkcijskih vrijednosti nisu stigli biti ubačeni. Lost je u potpunosti rađen u slobodno vrijeme, te je u razvoju od daleke 2008. Cjeloviti mod je dostupan od danas, te ga možete downloadati ovdje. Razlog zbog kojeg smo spomenuli HD u naslovu su planirane vizualne nadogradnje, na kojima tim kontinuirano radi. Za više informacija o S.T.A.L.K.E.R. Lost Alfi posjetite gore navedeni link i pogledajte priloženi video.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije