http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IMPRESIVNO

Rekonstruiran čuveni top iz Team Fortressa

Cory Alexander minigun
Datum objave:
29.04.2014 14:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zanima li vas kako "Sasha" izgleda u pravom životu?

Cory Alexander, talentirani modder zahvaljujući čudima 3D printanja završio je tromjesečni projekt koji će ljubiteljima Team Fortressa prouzročiti nekontrolirano slinjenje. Replika čuvenog rotirajućeg topa (također poznatog kao Sasha) kojeg koristi Heavy, radi sve osim što puca metke. On je opremljena rotirajućim cijevima, zvučnikom, LED lampicama i nizom prekidača za "posebne komande". Ako vas zanima samo kako stvar funkcionira kada se uključi, predlažemo vam da preskočite na petu minutu priloženog videa.

 

 

 

 

Nekako nam se čini kako će gospodin Alexander, u slučaju da odluči napraviti još nekoliko ovakvih replika, zaraditi dosta puno novca. 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije