http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI POREDAK

Novi trailer za Wolfenstein

Wolfenstein
Datum objave:
30.04.2014 06:31
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
MachineGames daje nam mogućnost izbora: želite li se ili Nacistima prišuljati s leđa ili im uklizati s dvije noge sprijeda – odluka je na vama

Izlazak nove igre u Wolfenstein franšizi bliži je no što ste možda svjesni – 'The New Order' moći će se zaigrati već 20. svibnja i to na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama. Tim povodom MachineGames objavio je novi trailer za igru koji pokazuje da će se ona moći odigrati na dva načina – stealthom ili – totalnom makljažom. Moramo priznati da nam stealth izgleda krajnje neuvjerljivo, no – budimo iskreni – Wolfenstein nikada nije bio poznat kao stealth shooter.

 

 

Inspiracija preuzeta iz Tarantinovih 'Inglorious Basterds' više je i nego očita. Podsjećamo, 'The New Order', odigrava se u alternativnoj prošlosti, nekoliko godina nakon završetka Drugog svjetskog rata i to nakon što su u njemu pobijedili – Nacisti. Mi smo totalno zaintrigirani i nadamo se da će igra opravdati očekivanja, iako će 'The New Order' biti prva igra u franšizi na kojoj nije radio Id Software. Oni muku muče sa Doomom ali i – samima sobom.   


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije