http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POLA SATA UŽIVANCIJE

Saznajte sve detalje o novom Mario Kartu

mario kart 8
Datum objave:
30.04.2014 16:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigla je prava lavina novosti vezanih uz nadolazeći Mario Kart za Wii U

Mario Kart jedna je od najpopularnijih Nintendovih franšiza. Od prvog nastavka u kojem smo uživali na prastarom Super Nintendu, pa sve do najnovijem o kojem je u ovom članku upravo riječ, svi su predstavljali svojevrsnu šablonu po kojoj su se sve ostale karting igre mogle ravnati. Ako su, naravno, naginjale na arkadnu stranu. U svakom slučaju, u najnovijem Nintendo Directu riječ je bila upravo o nadolazećem Mario Kartu 8 za Wii U. Koje novosti donosi, kakve nove modove ima, te koje staze se vraćaju kako bi vam pojele to malo slobodnog vremena koje vam je preostalo, saznajte u priloženom polusatnom showcaseu.

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije