http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MONSTER HUNTER NA SLAVENSKI NAČIN

U novom Witcheru loviti ćete legendarna čudovišta

The-Witcher-3
Datum objave:
05.05.2014 12:20
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Fenomenalni The Witcher 3: Wild Hunt u gameplay će uvesti elemente Monster Huntera

Autori obećavajućeg i mnogima omiljenog slavenskog RPG-a Witcher 3: Wild Hunt nedavno su objavili detalje vezane uz lov na legendarna čudovišta. Prema njima, u novom Witcheru otprilike svako deseto selo imati će legendu o čudovištu koje ih generacijama terorizira. Geralt će moći krenuti u lov na istog, te ako sakupi sve tragove i dobro se pripremi, pokušati ga eliminirati. Čudovišta o kojima je riječ biti će jedinstvena i neće se ponovno pojavljivati, kao što to obično biva u akcijskim RPG-ovima. Legendarna čudovišta u Witcheru inspirirana su slavenskom mitologijom, što znači da ćemo vjerojatno naići na Baba Rogu, Karakondžulu, Čudovište iz odvodnog kanala tvornice Cijev-Komerc d.o.o., te mnoge druge.

 

 

Znali smo da punchline ovog videa ima neku skrivenu poruku.
 

 

The Witcher 3: Wild Hunt nedavno je zbog produljenog razvoja odgođen za iduću godinu. Međutim, znajući koliko pažnje CD Projekt ulaže u svoje igre, sigurni smo kako će se svo čekanje i te kako isplatiti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije