http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLASINA, ILI?

Dolazi li to novi The Last of Us?

Ellie concept
Datum objave:
05.05.2014 13:21
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako je vjerovati konceptnim slikama, Naughty Dog priprema nastavak vrlo poznatog post-apokaliptičnog hita

Naughty Dogov Bruce Straley jučer je uzdignuo prašinu putem Twittera. Sudeći prema nedavno objavljenom konceptnom artu, te komentaru vezanom uz istog, moguće je da firma radi na nastavku jedne od najpopularnijih PS3 igara ikad. Drugi The Last of Us bi, prema priloženoj slici, mogao biti koncentriran oko odrasle Ellie, koja, kao što vidite, u ruci drži gitaru. Ako se sjećate, Joel i Ellie su u jednom trenu raspravljali o satovima gitare, što je dijelom i inspiracija ovog arta.

 

 

 

Marek Okon, konceptni umjetnik na svojoj je Facebook stranici pak nakon objave konceptnog arta spomenuo kako "ovo što vidite je najava...i da...on dolazi". Nakon što je privukao masu pažnje, napomenuo je kako se ipak radi o fan artu, makar tajni Naughty Dogov projekt zaista postoji. Hoće li to biti novi The Last of Us teško je reći. Ono što je sigurno, doduše, je da se nešto kuha, te kako će vrlo vjerojatno biti objavljeno na ovogodišnjem E3-u, ako ne i ranije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije