http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONKURENCIJA OCULUSU I MORPHEUSU

Microsoft: "Radimo na VR tehnologiji"

phil spencer
Datum objave:
05.05.2014 13:33
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kako stvari stoje, Microsoft je službeno ušao u utrku VR uređajima

U nedavnom razgovoru objavljenom u Forbesu, Xboxov šef Phil Spencer objavio je kako Microsoft prati trendove, te kako se priprema za VR utrku. Makar ovo nisu njegove doslovne riječi, da se pročitati iz konteksta kako firma užurbano prati korak sa konkurencijom. Ono što je Spencer rekao je kako tehnologija s kojom smo se poigravali prije preko dvadeset godina polako dolazi nazad, te kako predstavlja velik potencijal prije svega za područje gaminga.

 

Microsoft aktivno radi na svojoj uzdanici VR uređaja koji će, vrlo vjerojatno, zasjati na njihovoj najnovijoj Xbox One konzoli. Ovo također znači da PC gameri neće biti izostavljeni, s obzirom da periferije prisutne na Xboxu u skoro svim slučajevima nakon nekog vremena dobiju svoju Windows verziju. Na žalost, osim što je potvrđeno kako se radi na spomenutom uređaju, nisu objavljene niti slike niti detalji. Za to ćemo, čini se, morati pričekati ovogodišnji E3.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije