http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'HIGH LIFE'

Sljedeći tjedan proširenje za GTA Online

gta-v-dog
Datum objave:
08.05.2014 07:23
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Rockstar je objavio da će sljedeći tjedan objaviti proširanje za multiplayer komponentu najnovijeg Grand Theft Auta

Unatoč tomu što je već prošlo podosta vremena od izlaska GTA V, popularnost igre još uvijek ne jenjava, pa tako ni popularnost GTA Online-a. Nažalost, oba naslova se još uvijek mogu zaigrati isključivo na PlayStationu 3 i Xboxu 360 i nema nikakvih naznaka da će ih uskoro moći zaigrati vlasnici PC-a ili neke od next-gen platformi.

 

U međuvremenu Rockstar marljivo radi na dodatnim sadržajima za GTA Online. Tako ćemo već sljedeći tjedan moći uživati u 'High Life', DLC-u koji će omogućiti posjedovanje više nekretnina istovremeno i to u Eclipse Towers i Richards Majestic regijama. Uz to, DLC donosi i tri nova automobila, bicikl i jedno vatreno oružje, da ne spominjemo novu odjeću i 15 novih poslova.

 

Nakon 'High Life' očekuje se još jedan DLC za GTA Online, a kasnije ove godine i vrlo opširna ekspanzija za GTA V.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije