http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ali nema panike

Bez Need for Speeda ove godine

need_for_speed_most_wanted_2012_19
Datum objave:
08.05.2014 06:26
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA je objavio da ove godine neće objaviti novu igru u Need for Speed franšizi čime je narušena tradicija stara nevjerojatnih 17 godina

Od 1997. godine pa do 2013. EA je revno objavljivao po jednu Need for Speed igru godišnje. Dapače, 2011. godine na tržištu su se pojavile dvije – 'Shift 2: Unleashed' i 'The Run'. EA je vijesti jučer objavio pred investitorima i naglasio da je nova need for Speed igra u razvoju i da na njoj radi 'Ghost Games' studio, no ona će se na tržištu pojaviti tek sljedeće godine.

 

Ghost Games je inače razvio i posljednji Need for Speed: Rivals koji su i publika i kritika objeručke prihvatili. Oni kažu kako će se sljedeća igra pojaviti tek sljedeće godine kako bi imali vremena raditi na brojnim inovacijama.

 

U ovoj situaciji jedino što vam preostaje je nanovo odigrati neke od starijih naslova u franšizi i još koji put pogledati film Need for Speed – očito jedini ovogodišnji Need for Speed naslov.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije