http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK LEGENDE

Epic najavio Unreal Tournament!

unreal
Datum objave:
09.05.2014 07:34
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zlatno doba arenskih shootera davno je iza nas, dapače, teško se sjetiti kada smo imali priliku odigrati neku novu igru u tom podžanru. Novije generacije vjerojatno se ni ne sjećaju rivalstva fantastičnih Unreal Tournament i Quake serijala.

Potpuno neočekivano – Epic Games sada je najavio novi Unreal Tournament nazvan jednostavno – Unreal Tournament. Igra će biti free-to-play i u razvoju je za PC, Mac i Linux platforme. Da stvar bude bolje, Epic najavljuje da će igru razvijati u izravnoj suradnji s gamerima. U prijevodu, igra će se moći zaigrati u ranijim fazama razvoja, a Epic će vrlo ozbiljno razmatrati sve njihove sugestije i kritike.

 

Čini se kao čista win/win situacija. Epic je uz to djelomično preuzeo Valveov model zarade pa će omogućiti igračima da razvijaju svoje modove i naplaćuju ih, a oni će od toga uzimati proviziju. Taj model se pokazao fantastično uspješnim za sve uključene strane na primjeru Team Fortressa 2.

 

Nažalost, još uvijek nije poznato kada bi se igra trebala pojaviti na tržištu, no vjerujemo da će i ta objava stići uskoro.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije