http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

uz 60 FPS-a

Watch Dogs na PS4 u 1080p

watch dogs
Datum objave:
12.05.2014 07:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je 'slučajno' objavio dio tehničkih specifikacija za jedan od najisčekivanijih naslova godine

Proteklih nekoliko mjeseci, uzmemo li u obzir događanja oko Watch Dogs, proteklo je u pomalo neobičnim tonovima. Naime, gameri su za zub uzeli Ubisoft jer najnoviji traileri ne izgledaju u rangu s onima od prije više od godinu i pol. No, to zapravo i nije toliko iznenađujuće s obzirom da Watch Dogs nije next-gen naslov.

 

Igra će se pojaviti i na PlayStationu 3 i Xboxu 360 i kompromisi su bili neizbježni i igra na nekim poljima sigurno neće ispuniti očekivanja svih gamera.

 

Bilo kako bilo, Sony je objavio da će Watch Dogs na PlayStation 4 ići u razlučivosti od 1080p uz fenomenalnih 60fps-a. Manje nismo ni očekivali, iako će na Xboxu One ti gotovo sigurno biti nešto manje.

 

 

Watch Dogs će se na tržištu pojaviti krajem ovog mjeseca na svim spomenutim platformama te krajem godine i na Wii U konzoli.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije