http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Crossing The Line

Dolazi igra u kojoj putujete "na drugu stranu"

Crossing the Line
Datum objave:
12.05.2014 13:27
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ova Crytekom tjerana pucačina nastoji ubaciti realizam u natprirodno, a mi smo se domogli njenih prvih screenshotova

Zomboko Entertainment radi na novom paranormalnom FPS-u koji bi trebao izaći na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4. Njegovo ime je Crossing The Line, te se deklarira kao "FPS sa elementima natprirodnog". Ovo, naravno, znači da ćete do kraja igre vrlo vjerojatno sačmaricom demonima razvaljivati glave. Zanimljiva stvar vezana uz Crossing The Line je grafika koja teži prema ultra-realizmu. Ne želim zvučati kako cinični prasac, ali ovo, makar izgledalo super, i dalje nije savršenstvo koje bismo mogli očekivati kada nam netko spomene tu čarobnu riječ.

 

Uglavnom, glavni keč kod Crossing the Linea je mogućnost skakanja iz svijeta živih u svijet mrtvih. Glavni lik, prema autorima, neće to moći raditi kada mu se prohtije, već u ključnim trenucima, podižući tenziju u samoj igri.

 

Ono što Zombokou ide u prilog, doduše, je činjenica da su screenshotovi koje upravo gledate oni iz vrlo rane alphe. Drugim riječima, ovo Crytek engineom pokretano čudo još nije niti blizu svojem konačnom obliku. Crossing The Line mogao bi biti sjajan, a koliko će mu to poći za rukom saznati ćemo tijekom idućih nekoliko mjeseci.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije