http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOSTA JE ZMAJEVA

Godzilla je preuzela Skyrim

Final_Wars_Godzilla
Datum objave:
13.05.2014 13:42
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na što liči Tamriel kada njime zavladaju divovska čudovišta...koja vrište

Svi ljubitelji divovskih čudovišta znaju kako zmajevi nemaju pojma o ničemu. Upravo zbog toga netko se sjetio zamjeniti sva čudovišta legendarnog Skyrima - sa likovima koji se već desetljećima međusobno melju u čuvenom Toho Filmsovom Godzilla filmskom serijalu. Iskreno, makar ovaj video nije najljepši modderski uradak, moramo priznati da Mechagodzilla, Godzilla i Rodan izgledaju zastrašujuće.

 

Tako ti boga, prestani urlikati!!!!

 

Za ovo remek djelo odgovoran je modder pod imenom Quechus13, a razlog zbog kojeg proklete beštije urliču kao da ih kolju zna samo on. Jedina utjeha u svemu ovome je, pretpostavljamo, to što Godzilla (koja je odgovorna za većinu kreštanja) pobere šaku relativno rano u videu. Inače, u slučaju da vam se Godzilla Skyrim čini kao bizarna ideja, pričekajte da vidite rekreaciju Kokiri sela iz Zelde - TAKOĐER rekreiranu u Skyrimu.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije