http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE TAJNE SKYRIMA

Elder Scrolls Skyrim je u originalu trebao biti Game of Thrones

Elder Scrolls Skyrim
Datum objave:
13.05.2014 14:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesdin hit RPG krije mnoge tajne, a ovaj video ih otkriva ni manje ni više nego deset

Skyrim je pun skrivenih poruka. Ovo saznanje vas ne bi trebalo iznenaditi, uzmemo li u obzir koliko je igra zapravo velika. Međutim, neki detalji vezani uz ovaj impresivni naslov samo demonstriraju u koliko je smjerova igrin razvoj mogao krenuti. Recimo, jeste li znali da je Skyrim u originalu trebao biti Game of Thrones igra? Ili da su sva djeca u igri mogla biti ubijena, te da su tek kasnije dobila čuvenu besmrtnost? Ovo, te mnogo toga drugog možete saznati u najnovijoj epizodi DYKGaminga koja se bavi, pogodili ste, Skyrimom.

 

 

 

U slučaju da već niste, toplo vam preporučamo da se pretplatite na DYKGamingov kanal. Radi se o kolekciji iznimno zanimljivih videa o povijesti gaminga čije gledanje skoro sigurno nećete zažaliti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije