http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EKSPEDICIJA U ČETIRI MAPE

Prvi trailer za Titanfall Expedition

titanfall
Datum objave:
13.05.2014 14:59
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte na što liči prvi EA-ev pokušaj da iz igrača Titanfalla izvuče pokoji ekstra euro

Kao što to obično biva sa popularnim pucačinama, čitav proizvod NIKADA ne dobivate sa inicijalnom kupnjom. Najnovija ekspanzija za Titanfall pod imenom Expedition u igru donosi četiri nove mape koje će, tvrde autori, igračima ponuditi nove kreativne solucije za pražnjenje šaržera drugim igračima niz grlo. Kako bi čitavu stvar napravili "onako ekstra" napetom, danas su izdali i trailer za dotičnu. Makar osobno nisam neki ultimativni fan FPS-ova, moram priznati kako je ovaj trailer jako dobro režiran. Pogotovo mi se dopada kako su uspjeli uskladiti pucnjavu s ritmom glazbe. Makar, iskreno, trebati će im više od sinkronizirane pucnjave kako bi dobili mojih deset dolara.

 

 

 

 

Što mislite vi? Hoće li Expedition biti vrijedan vašeg novca ili ćete se držati osnovnog Titanfalla i pričekati da čitava stvar nakon pola godine doživi neizbježni popust?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije