http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALI ZAPRAVO I NE

The Witcher 3 bolji na PS4 nego na Xbox One

The-Witcher-3
Datum objave:
14.05.2014 07:23
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
CD Projekt je potvrdio da je moguće da će novi The Witcher, s tehničke strane, biti bolji na novoj Sonyjevoj nego Microsoftovoj konzoli

Još prije nego su se Xbox One i PlayStation 4 pojavili na tržištu započele su rasprave koja će konzola biti nadmoćnija. Danas sasvim pouzdano znamo da je to PlayStation 4. Je li to loše za Xbox One? Pa i ne baš. Na kraju će, kao i uvijek, presuditi kvaliteta ekskluzivnih igara.

 

The Witcher 3: Wild Hunt neće biti ekskluzivan za ni jednu platformu. Dapače, igra se primarno razvija za PC, a naknadno će biti prilagođena konzolama što danas i nije toliko učestalo. Osim na PC-u, igra će se moći zaigrati i na novim konzolama iz Sonyja i Microsofta, a ekipa iz CD Projekta tvrdi da je moguće da će The Witcher 3 na PlayStationu 4 ipak biti mrvicu impresivniji.

 

'Još uvijek radimo na istiskanju zadnjih atoma snage iz konzola i na tom nas polju Microsoft apsolutno podržava. Ipak, u krajnjoj će se liniji razlika koristiti kao PR trik. A oni su bitni za Sony koji ih i iskorištava, ali to ne znači da je cjelokupno iskustvo imalo bolje na njihovoj nego na konkurentnoj konzoli.' – izjavio je Marcin Iwinski za Eurogamer.

 

'Hoće li biti velikih razlika između te dvije platforme? Zaista mislim da neće. Ako će ih uopće biti, biti će minimalne.'

 

Toliko o nadmudrivanju oba tabora čija je konzola bolja i čiji je tata jači. The Witcher 3 izlazi u veljači sljedeće godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije