http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BUDUĆNOST PRIPADA MICROSOFTU?

Analitičari: "Xbox One će u prodaji nadmašiti PS4 do 2015."

xbox-one-float
Datum objave:
14.05.2014 12:12
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nedavno sniženje cijene moglo bi novom Xboxu dati "ubrzanje" koje mu je od početka trebalo

Makar PlayStation 4 trenutno žari i pali svjetskom konzolaškom scenom, mnogi stručnjaci u industriji tvrde kako će se razmak među konzolama nove generacije postupno smanjivati. Štoviše, tijekom iduće godine Xbox One bi mogao prestići PlayStation 4. Zašto, pitate se? Zbog jučer navečer objavljenog Xbox One paketa koji u sebi ne sadrži Kinect. Njegova konkurentna cijena od 399 dolara trebala bi, ako je vjerojvati prijašnjim iskustvima, podići mjesečnu prodaju konzole u SAD-u i Kanadi za impresivnih 100.000 jedinica. Naime, Xbox 360 je zadesio sličan scenario spuštanja cijena, što je među ostalim uzrokovalo njegovu dominaciju u poznijim godinama prošle generacije konzola.

 

 

murikah

 

Hoće li se sve ovo zaista desiti, teško je reći. Međutim, jedna stvar je sigurna, a to je da se Xbox One cijenovno približio PlayStationu 4, te da Kinect, na kojeg su se polagale velike nade u startu, ipak nije toliko nužan kao što je Microsoft na početku kampanje tvrdio.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije