http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POTPUNI KAOS

Kada Hearthstone postane Call of Duty

Snoop Dogg
Datum objave:
14.05.2014 12:34
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako je jedan korisnik Youtubea učinio nedostižo - pretvorio Hearthstone video u nešto što bismo jedino mogli pripisati pucačini iz prvog lica

U slučaju da niste upozati sa standardnom šablonom izrade Call of Duty fan videa, dopustite da vam damo kratku verziju. Kao prvo, morate imati dupstep kao pozadinsku glazbu. Drugo, skoro uvijek morate čuti krikove (po mogućnosti čuveni Wombo Combo soundbite). Nakon toga, obavezna je gomila psovki i uvreda. Za kraj, sve začinite Snoop Doggom, Smoke Weed Everyday zvukom i po mogućnosti MLG logotipom. I to je to. Sad, zamislite da postoji neki luđak koji je sve to napravio, samo u Hearthstoneu, Blizzardovoj kartaškoj igri u kojoj se "akcija" uglavnom...pa, kad malo bolje razmislim...uglavnom nema akcije.

 

 

 

 

Kao što ste vidjeli, rezultati obaraju s nogu. Dinamika 20/16 Van Cleefa u Warlockovu glavu dovoljno je intenzivna da sruši neke PC konfiguracije. Uglavnom, i dalje mi nije jasno kako mu je ideja za video palo na pamet, no KeyBoy me je ovim užasom zaista uspio nasmijati do suza.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije