http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOGOM, FANTASY

Glavni producent Diabla 3 prešao na Star Citizen

alex mayberry
Datum objave:
14.05.2014 14:05
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovaj veliki transfer definitivno će pogodovati razvoju ove velike svemirske opere

Alex Mayberry, bivši glavni producent u Blizzardu ima novog poslodavca. Od danas je ponosni izvršni producent Chris Robertsove space opere Star Citizen. Mayberry je poznat kao producent Diabla 3 sa preko deset godina radnog iskustva u Blizzardu. Njegovi protekli poslodavci uključuju Electronic Arts, Kalisto i Xatrix. "On je gotovo fanatično posvećen projektima na kojima radi, što ga zapravo čini idealnim za rad na Star Citizenu", komentirao je Chris Roberts, vođa Cloud Imperiuma.

 

 

 

 

Čisto da stavimo priču u perspektivu, Star Citizen je u originalu trebao biti financiran sa 500 tisuća dolara. Zahvaljujući fanovima, projekt je relativno brzo postigao željeni rezultat, te je nakon toga nastavio rasti do zaključka Kickstarter kampanje i impresivnih 2,1 milijuna dolara. Zahvaljujući produljenoj crowdfunding inicijativi, Star Citizen je do danas sakupio preko 40 milijuna dolara, te ima gotovo fanatični kult Internet sljedbenika.

 

Mayberry je na Twitteru spomenuo kako je "Nakon jednog desetljeća orkova, vilenjaka i goblina, rad u svemiru došao kao lijepa promjena." Star citizen je još duboko u razvoju, a trebao bi izaći otprilike sljedeće godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije