http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STO DOLARA JEFTINIJI

Xbox One u prodaju bez Kinecta!

XboxOne1
Datum objave:
15.05.2014 07:25
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što ga je prvotno želio prodati kao nezaobilazni dio Xbox iskustva, Microsoft će sada ipak u prodaju pustiti i verziju bez njega

Kada je Xbox One predstavljen javnosti, nastao je pravi košmar. Gameri su se digli na noge i prisilili Microsoft na drastične promjene u svojoj politici. Microsoft je tada, između ostaloga, želio da se konzolu ne može ni upaliti bez Kinecta.

 

Nakon burnih reakcija, omogućili su igračima da imaju ugašen Kinect, ali i ne da kupe konzolu bez njega. Dapače, konzola se ne može ni uključiti ukoliko nije fizički povezana s Kinectom.

 

Sasvim očekivano, još nismo vidjeli ni jedan naslov koji bi iskorištavao puni potencijal Kinecta, a sada je Microsoft odlučio u prodaju staviti i konzolu bez Kinecta. Mnogi će to sigurno pozdraviti s oduševljenjem s obzirom da će ta verzija stajati identično PlayStationu 4 – 399$ umjesto dosadašnjih 499$.

 

Xbox One bez kinecta u prodaju će sljedeći mjesec, na svim tržištima gdje se dosad prodavala i verzija s Kinectom. U prijevodu – Xbox One još ne očekujte u Hrvatskoj.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije