http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPAD KLONOVA

Wizards of The coast tuže tvorce Hexa zbog krađe

HEX shards of fate
Datum objave:
15.05.2014 14:57
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Tvorci najpopularnije kartaške igre na svijetu krenuli su u bitku protiv nekoga tko ih, izgleda, kopira

Wizards of The Coast, kompanija prije svega poznata po čuvenoj kartaškoj igri Magic the Gathering jučer je podigla tužbu protiv Cryptozoic Entertainmenta jer im je, navodno, ukrala igru. Podsjetimo se, Cryptozoic radi na interesatnom online kartaškom naslovu za računala pod imenom Hex: Shards of Fate. Sudeći po Hasbrou i Wizardsima, Hex je besramni klon Magic the Gatheringa, te kao takav mora biti ugašen.

 

 

Mašala karataaaaa
 

 

Makar velik broj mehanika u Hexu strahovito podsjeća na one iz Magica, osobno se ne slažem da se radi o doslovnom klonu. Mogao bi ići dublje u detalje, no očigledno je kako je to netko učinio prije mene. Bilo kako bilo, Wizards of The Coast je odlučan oko dovođenja kradljivaca pred lice pravde. Koliko će im to poći za rukom i hoće li to ujecati na ovaj iznimno dobro primljeni Kickstarter projekt, saznati ćemo uskoro.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije