http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UBISOFT SLAVI

Watch Dogs otišao na umnožavanje

watch dogs
Datum objave:
15.05.2014 16:10
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najluđi hakerfest akcijski naslov godine krenuo je na put prema vašim računalima i konzolama

Jedan od najiščkekivanijih naslova ovog mjeseca, UbiSoftov Watch Dogs od jučer navečer je na umnožavanju. Ovaj dugo najavljivani, sumanuto reklamirani i iskreno, pretjerano razikani moderni cyber-triler dolazi na sve popularne platforme, te obećaje jako, jako puno toga. Podsjetimo se, oko njega su se lomila koplja zbog različitih performansi na konkurentskim platformama, retuširanim videima, čudnim dizajnerskim odlukama i mnogočemu drugom. Krajem ovog mjeseca, odnosno 27-og, sav kaos će kulminirati igrinim izlaskom, te nadamo se, skorašnjom Gamereport recenzijom.

 

 

ES OĆU I JA BIT HARKER!
 

 

Za one koji ne znaju o čemu se ovdje uopće radi, spomenimo da u Watch Dogs preuzimate ulogu Aidena Pearcea, iznimno nasilnog hakera koji svoju verziju pravde odluči ispoljavati putem manipulacije Chicagovim ctOS-om, supermrežom koja povezuje apsolutno sve digitalne uređaje u gradu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije